PUSH YOUR BOUNDARIES AND GET FIT TODAY

Welkom bij The Sweat Area, dit is dé plek om aan jouw doelen te werken. Ga samen met fitness en lifestyle coach Naoufal van by NT aan de slag. Naoufal heeft jarenlange ervaring op het gebied van voeding en beweging en heeft alles in huis om jou zo fit mogelijk te maken. Kies je favoriete workout! Je kunt bij ons terecht voor Personal Training, Small Group Training, Bootcamp, Weight Training, Kickboks, Kids workout en een Extra Care Workout. Alle trainingen zijn één op één, behalve de Small Group Training.

MOTIVATIE

Misschien ben je uit vorm, heb je weer een zetje nodig of werk je al aan die spierballen en wil je weten wat er nog meer mogelijk is. by NT helpt je graag het beste uit jezelf te halen, want wij geloven in ieders potentieel.

INSPIRATIE

We hebben al vele tevreden klanten geholpen. Deze voorgangers zijn een inspiratie voor ons allemaal. De bruid die wil dat haar jurk perfect past op de trouwdag, een influencer die weer in vorm wilt komen of iemand die op zoek is naar de juiste manier om aan te komen.

GET STARTED

Waarom wachten? Ga direct aan de slag!
Met de hulp van by NT, hard werken en jouw vastberadenheid behaal jij het resultaat waar jij van droomt. Tijdens een intake bespreken we jouw doelen en welke training het beste bij jou past.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Bekijk hier de reviews van onze tevreden klanten!
Mo
Mo
23/12/2022
Train nu al een jaartje bij The Sweat Area onder begeleiding van Naoufal. Wat moet ik zeggen...zeer tevreden elke les is een verassing en uitdaging. NT haalt het uiterste uit jezelf zowel fysiek als mentaal. Lessen zijn afwisselend en op maat met de juiste voorbereiding. NT is streng op ze tijd maar humor ontbreekt er niet. Qua doelen ook mooie vooruitgang gemaakt, voel me sws fitter en sterker💪. Zeker een aanrader voor als je opzoek bent naar een PT die jouw helpt om je doelen te behalen! 2023 staat weer bijna voor de deur dus ik zou zeggen niet twijfelen maar knallen!
Ibtissam O
Ibtissam O
30/11/2022
Top gozer! Ik was opzoek naar iemand die mij op de juiste manier kon trainen én motiveren om fitter te worden, in de hoop om daardoor een beter zelfbeeld te creëren. Bij NT ben je dan bij het juiste adres! Hij heeft mij met zijn oprechte interesse, oplettendheid en keiharde trainingen op het juiste spoor gezet, waardoor ik mijn eigen gezondheid als prioriteit zie. NT is een trainer die je fysieke en mentale gemoedstoestand even belangrijk vindt. De body en mind zijn sterk met elkaar verbonden en zijn support zorgt voor een verbeterde werk, sport en gezondheidsbalans. Ik kan NT zeker aanraden als Personal Trainer, omdat hij zijn trainingen aanpast aan jouw doelstellingen.
han man
han man
29/11/2022
Liefde voor zijn vak en ziet je niet als klant. Hij weet hoe hij je motiveert en is de eerste PT die me belt wanneer ik niet kom en dan weet je dat de volgende training heel zwaar zal worden!
Mohammed Abarkan
Mohammed Abarkan
23/06/2022
Sinds 2021 lid bij Novel van The Sweat Area. Ik ben zeer tevreden met de coaching! Als zelfstandig ondernemer is het belangrijk om te blijven bewegen, en Novel helpt je erbij om het sporten niet op te geven!
Aya Temimi
Aya Temimi
09/05/2022
Waar moet ik beginnen.. Ik train al bijna 3 jaar bij Naouff en ik heb er geen enkel moment aan gedacht om te stoppen. Sinds dag 1 heeft Naouff me bijgestaan om mijn doel te bereiken, namelijk: afvallen tot een gezond gewicht en dat behouden. Dat doel hebben we na 1,5 jaar vallen en opstaan bereikt en nu werken we om de zoveel tijd aan nieuwe doelen en gaan we challenges aan. Naouff is een top trainer en heeft het beste met zijn klanten voor. Ik verheug me elke keer weer op zijn trainingen omdat elke training anders is en hij ons keer op keer uitdaagt om het uiterste te bereiken.
Wassa
Wassa
22/03/2022
Liefde voor zijn vak, leuke gym en respectvol.
Zahra Ait Kham
Zahra Ait Kham
21/03/2022
Train sinds een maand met Nouf en ben zeer tevreden. Streng wanneer nodig en resultaat gericht! Top trainer zou hem iedereen aanraden.
J
J
02/02/2022
Daar waar ik een hekel had aan sporten, heb ik bij NT in de afgelopen (bijna) twee jaren geleerd om het sporten leuk te vinden. De lessen zijn gevarieerd en daar waar ik aangeef op welk gebied wat meer te willen concentreren, past NT daar de les op aan. Hoewel het er soms zo hard aan toe gaat, omdat wij tot het uiterste gepusht worden, raad ik NT absoluut aan! Dat is namelijk hoe een PT te werk moet gaan. Geen tijd voor laksheid en gesjoemel 😛 Ik ben blij ooit begonnen te zijn bij jou Naoufal!